Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.
laden
Zoekresultaat laden...
 
In samenwerking met o.a.:
Boektrust.nl - boekdata beheer
voor professionals
Beta-versie 1.0.2
Zoek?ISBN Titel Schrijver Locatie
Boekdata
Zelf uw boek-informatie
toevoegen via Boek.nl
< Terug naar vorige pagina
Titel
ISBN
9789028260795
Auteurs
 
Prijs
€ 17.50
Leverbaarheid
Ja


Mogelijk te koop bij de boekhandel(s):

Bol.com | Libris.nl |

Recensie(s)
Voeg een recensie toe Recensie toevoegen.

Nominatie(s)
ECI Literatuurprijs 2015
Genomineerd voor de shortlist van de ECI Literatuurprijs 2015. De Shortlist werd gekozen uit een Longlist van 25 boeken die op 9 juli bekend is gemaakt. De voorzitter van de jury, Andrée van Es, heeft in het actualiteitenprogramma Nieuwsuur de Shortlist bekendgemaakt.
De ECI Literatuurprijs is de bekroning voor het beste Nederlandstalige literaire boek – in de categorieën fictie en non-fictie. De ECI Literatuurprijs, die bestaat uit een bedrag van €50.000,- wordt jaarlijks uitgereikt door een jury van beroepsrecensenten uit Nederland en Vlaanderen. De boeken moeten verschenen zijn tussen 1 juli van het jaar waarin de prijs wordt uitgereikt en 1 juli van het voorgaande jaar. De ECI Literatuurprijs is een voortzetting van de AKO Literatuurprijs die in 1987 voor het eerst werd uitgereikt.

Fintro Literatuurprijs 2016
Genomineerd voor de shortlist van de Finro Literatuurprijs 2016
Boek.be en Fintro slaan handen in elkaar voor vernieuwde literatuurprijs: de Fintro Literatuurprijs.Na een vruchtbare samenwerking van 3 jaar hebben Boek.be en Fintro beslist om een versnelling hoger te schakelen.De naamswijziging van de Gouden Boekenuil naar Fintro Literatuurprijs komt er niet toevallig. De organisatie heeft de ambitie om de prijs een nieuw elan te geven en Fintro is daar de geknipte partner voor.De prijs blijft bestaan uit twee onderscheidingen. De Vakjury kent de prijs van de vakspecialisten toe. Daarnaast zweert de Fintro Literatuurprijs bij een Lezersjury bestaande uit 100 lezers. Daarenboven kan iedereen –en dat is iedereen, niet enkel de 100 lezers van de Lezersjury– de beoordelingen op het discussieforum naar waarde schatten en meediscussiëren.Op die manier krijgt iedereen die dat wil een stem in een van de meest prestigieuze Nederlandstalige literatuurprijzen.Fintro staat met haar netwerk van 300 zelfstandige bankagenten dicht bij de mensen. De Fintro Literatuurprijs wil de Nederlandstalige boekenprijs zijn die het dichtst bij lezend Vlaanderen staat en wil zo eigentijdse Nederlandstalige literatuur bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht brengen.

Over deze titel
Zoek deze titel ook bij
KB, Literatuurplein, Google Books, CvdM, Titelbank.nl
Algemeen
Titel

ISBN (10)
9028260790
ISBN (13)
9789028260795
Publicatiedatum
 
Auteur(s)
Kenmerken
Productvorm
 
Extra gegevens
Locatie
* locatie(s) toe te voegen Locatie toevoegen. 
Website uitgever
URL toevoegen. 
Verkrijgbaarheid
Centraal Boekhuis
Verkrijgbaar ( €17.50 )

Informatie onjuist? - mail ons een correctie of aanvulling URL toevoegen.

http://backend.boek.nl/rest/book/9789028260795?detail=full  Bekijk deze titel als Onix-bericht

  • Mogelijk te koop bij: